perjantai 11. lokakuuta 2013

"Helpota elämääsi, kartoita taloutesi"

Niinhän siinä kävi, rahat on loppu. Olen tässä parin viikon aikana kattonu "kukkaron herraksi" ja "kirsi ja himoshoppaajat" -ohjelmia, ja rupesin miettimään oisko mullakin syytä tehdä budjetti. Tuntuu että säästäminen on nyt jotenkin trendi, alet, kirpparit ja kierrätys on noussut pinnalle erittäin vahvasti. Ja näitä säästämisohjelmiaki alkanu tulee töllöttimestä.

No kuiten, löysin netistä budjettilaskurin ja aloin selaamaan tilitotetta. Täytettyäni laskurin tyhjät lokerot, totuus iski päin pläsiä. No money. Päätin että nyt alan säästämään ja oikeasti miettimään ostoksiani. Tässä vaiheessa on vielä helppo alkaa miettimään tekosiaan, ennenku aletaan olla miinuksella. Sitten se ois vaikeampi alkaa parantaa rahatilannetta kun on jo liian myöhästä.

Katsotaan miten tää mun projekti etenee. Lupasin ukkelille että aina ku mulla tekee mieli lähteä shoppailemaan tai alan selaamaan nettikauppoja niin otan koukun käteen ja alankin ostelun sijasta tekemään käsitöitä tai lähden lenkille. Tosiaan se mun peiton alku onkin kasvanut melkoisesti. Tullu virkattua niinkin paljon että kaks kerää menny lankaa. Eilen loppu viimenen kerä, mistähän sitä sais lisää ilman ostamista. ;D

-See Ya, Tinde-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti