torstai 19. joulukuuta 2013

Joulushoppailut

Ukkeli tekee tän viikon päivätöitä, normaalisti töissä vain öisin. On ollu vaikea tottua itelläki tähän rytmiin. Normaalisti kun kuitenki herra on ylhäällä aamupäivästä, eikä tarvitse yksin olla koko päivää. Nyt saattaa olla ilta kuuteen asti töissä. Tänään sit iski tylsyys jo ennen puoltapäivää, joten pakkasin vaunut ja lähettiin J:n kanssa hakemaan tapetinpoistoainetta. Onneksi ei oo pitkä matka tuohon lähimpään rautakauppaan. Siellä seikkaillessa löytyi tapettien alelaari. Pitkän aikaa olen haaveillut eteiseen ihanaa koivutapettia, tämä idea lähti meidän naulakosta. Nyt sit sattui olemaan alennuksessa kyseinen tapetti nii tietenkin se lähti sit mukaan!


Sen jälkeen aattelin käydä Lidlissä ostamassa joulukukkia, mutta voi surku miten oli raukkoja. Enpä vaivautunut niitä sitten matkaani ottamaan.

Tämän jälkeen talsittiin vielä zeppeliiniin, jossa oli tarkoitus käydä vain pikaisesti, mutta siellä yllättäen vierähtikin sitten monta tuntia. Hups. Noh, saimpahan ostettua vähä lahjoja ja muutenki sai aikaa kulutettua. Kävästiin kahvilla, ihan vain kahdestaan juniorin kans. 
Nyt vaan sitten odotellaan sitä joulua.

5 yötä jouluun on, laskin ihan itse.. 
-Tinde-

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Sattui kyllä hyvä tuuri! Ei välttämättä ihan ole se mikä oli haaveissa ykkösvaihtoehtona, hintaluokka ku hipoi siellä 90€:ssa. :D Mutta tarpeeksi lähellä!

      Poista