tiistai 4. maaliskuuta 2014

Minä rakastan...

Aloin kirjoittamaan siitä mitä vihaan. Otsikossa luki "Minä vihaan..", mutta päätin olla tänään positiivinen ja kirjoitankin siitä mistä minä pidän.

PERHEENI

Minulla on maailman ihanin lapsi. Aamuisin kuulen pinnasängystä "Hmh hmh" -hymähdyksen, enkä voi kun herätä naureskellen. Aivan uskomatonta miten sitä katsoo lastaan ja tuntee sydämessään kuinka rakas hän on. 
Ukkelianikin rakastan. Hän on kyllä usein hieman omissa maailmoissaan, mikä saa minut raivonpartaalle, mutta kyllä minä häntäkin rakastan. Komia ukkeli ja huumorintajuinen. Söpö, mukava, kärsivällinen ja hyvä isä pojalleen. 
Isäni, äitini ja sisaruksetkin sydämessäni toki ovat.
Ainiin, perheeseeni kuuluu myös kissat. Yleensä menetän järkeni noiden kanssa, mutta kun koitankaan kuvitella luopuvani noista, tulen surulliseksi. Onhan ne kulkeneet tässä minun mukanani jo lähemmäs kuusi vuotta. KAHVI

Vaikken aamulla kerkeäisi juoda kahvia, en välttämättä ole ihan nuutunut. Mutta kun saan J:n nukkumaan, keitän itselleni kahvit ja istahdan sohvalle, olen totaalisen rentoutunut. Kahvi vain kuuluu minun arkeeni. Tosin olen kyllä vähentänyt suuresti kahvin juontia, mutten kuitenkaan koskaan sitä tule kokonaan lopettamaan.

KUNTOSALI

Tämä on minun uusin rakkauteni. Ystäväni kerran sai minut sinne raahattua ja sen jälkeen jos en ole pariin päivään päässyt käymään treenaamassa, sekoan. Aivan mahtava tunne kun saa itsensä liikkeelle ja hiki virtaa. Tietää tekevänsä töitä itseään varten. Kaiken lisäksi saa sitä kallisarvoista "omaa aikaa". Mies jää pojan kanssa viettämään laatu-aikaa kotiin ja minä pääsen viettämään omaa aikaa. 

SYKSY

Ennen olin henkeen ja vereen kesäihminen. Ennen lasta kesä oli parasta aikaa kun pääsi biitsille ottamaan olutta ja kesäyöt olivat lämpimiä. Nyt kun lapsen kanssa elää, syksy oon uusi lempivuodenaikani. Utuisessa syys sateessa tehty vaunukävely saa jokaisen solun tuntemaan itsensä erityiseksi. Aamulla kun lähtee ulos ja näkee puut upeassa väriloistossaan sitä vain ihmettelee maailman kauneutta. 
HYVÄT TELEVISIO-OHJELMAT

Supernatural, True Blood, Taran monta elämää, L-koodi, Salkkarit, Hyvät ja huonot uutiset, C.S.I, Muodin huipulle, Huippumalli haussa, How i met your mother, Täydelliset naiset, Gossip Girl, Bones, Moderni perhe. 

HYVÄ MUSIIKKI

Oasis, Mötley Crue, Led Zeppelin, Eagles, Queens of the stone age, Rolling stones, Marilyn Manson

SHOPPAILU

No tottakai nainen rakastaa rahan tuhlausta. Harmi vain ettei sitä tällä hetkellä ole yhtään. Shoppailut on jääneet aikalailla kun odottelen tässä työttömyyspäivärahojani jo kohta viidettä viikkoa. Shoppailussa rakastan niitä uusia tavaroita ja vaatteita joita saan kantaa kotiini. Olen hienoisesti materialisti. Ja kun menen sovituskoppiin ja jokin hieno paita näyttääkin hyvältä minun päälläni, oloni on itsevarmempi. Yleensä sitä ajattelee "ei tuo kuitenkaan passaa mulle.". On positiivinen yllätys kun se sitten sopiikin. Toki näitä positiivisia yllätyksiä ei tule kovinkaan usein, mutta aina kannattaa kokeilla. 


SISUSTAMINEN

Rakastan kyllä sisustamista, en vain saa koskaan mitään aikaiseksi. Sekin johtuu kyllä lähinnä rahatilanteesta. JOS minulla olisi tuhlata tuhansia pelkkään sisustamiseen ja remontointiin, olisi motivaaniokin hieman korkemmalla. Nyt ostan lähinnä sitä mihin minulla on varaa ja keräämällä paljon semmoista mihin on varaa, ei kokonaisuus aina välttämättä ole mikään silmiähivelevä. Haaveilen usein ihanista huonekaluista ja sisustusratkaisuista, jopa vain uudesta järjestyksestä olohuoneeseen, mutta mieheni kaiutin systeemit ja videotykit eivät salli minun tätä tehdä. Huoh. 


-Tinde-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti