tiistai 24. syyskuuta 2013

Jotain uutta.

Voi että minkä ihanuuden ostin tänään. Uuden tietokoneen. <3 Lähdin liikenteeseen ajatuksella että ostan nykyiseeni lisää muistia ja hieman lisätilaa, mutta kaupassa päätin ostaa ihan upo uuden. Nykyinen kultani on kovia kokenut ja jaksaakin vahvana enää puolisko tuntia, jonka jälkeen alkaa hiljalleen käymään hermoilleni. Se oli kyllä taas hieman kalliimman puoleinen heräteostos, mutta toivottavasti sen arvoinen. En saanut sitä vielä valitettavasti matkaani kun meni tilaukseen, mut parin viikon päästä sitten. Sitä odotellessa. 


Tässä olen tovin jo katsellu tori.fi:stä itelleni tietokonepöytää josta saisin ns. officen. Saisin tietokoneen, tulostimen, piirtopöydän, hiiren, kaiuttimet, jne kaikki samaan paikkaan. Nyt jokainen on vähä eri hyllyssä ja piirtopöytäki joutunu jo laatikkoon, ku sille ei ole ollu paikkaa. Noh, tosiaan sitä pöytää etsiskellessäni, muistin että ukkelini omisti aikoinaan lasisen pienen tietsikkapöydän jossa on pari pientä hyllyä ja cd-levy paikat (jotka toimisi hyvin esim. laskupidikkeenä) ja muutenkin olisi oikein soppeli mulle. Nyt pitäisi vain löytää se. Lienee ukkelin vanhempien luona navetan uumenissa, TOIVOTTAVASTI olis ehjä vielä. Ois mahtava ku sen sais takasi käyttöön. Paikkaa en oo sen kummemmin kyl kerenny miettiä, mut eiköhä se tänne jonneki mahdu. 

Ja toissapäiväisen inspiraation hullannuttaman tänään kävin Bauhausista hakemassa DIY-projektiin tarvikkeet. Tuossa se lepää etsien itselleen sopivaa paikkaa, laitan myöhemmin postauksen siitä kuhan se saadaan seinälle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti