maanantai 23. syyskuuta 2013

Maanantain kiireitä

Tänään oli taas yksi niistä päivistä ku ei vaan malta. Eilen illalla selailin DIY-blogeja ja inspiroiduin ihan mahottomasti, en meinannut unta saada kun odotin että pääsen aamulla rautakauppaan. Mut aamulla herättyäni olikin olkapää jumissa, enkä pystynyt päätä kääntämään. Eli ei siis autoilua mulle tänään. Mutta kun oli se inspis päällä nii ei voinu vaan olla öllötellä, oisin tullut hulluksi. Joten kipeällä hartiallani, pää jäykkänä tyhjensin vaatehuoneen. Kaikki ulos, kaikki laatikot auki, kaikki minkä olemassa olosta ei ollut muistikuvaa lähti "kirppis"-laatikkoon. 

Noh, kun olin vannonut ettei ne laatikot mene takaisin enää, piti ne siis viedä varastoon. Varasto, ouh, se olikin asia erikseen. Kerännyt tavaraa vuoden, niin että just ja just enää ovenkaa sai kiinni. Tyhjensin siis senkin samalla periaatteella, kaikki ulos jne. Mitä hemmettiä sieltä löytykin, pahvia pari säkkiä, pakkausmuovia, hitosti pahvilaatikoita.. JA ELFA! Elfa säilytystä olen haaveillut jo tovin tuonne meidän vaatehuoneeseen, sais siihen jotain ryhtiä. Niin minun omasta varastosta löyty entisten asukkaiden jättämää elfaa. Kannoin ne sisälle ja katsotaan josko ne löytäis paikan jostain.  

No kun sitten olin saanut sen varaston siistittyä, sain siis ne varastoon menevät tavarat vaatehuoneesta ja nyt se on taas niin siisti ja vailla roinaa. ;) Kaks hifisti ukkelin kaiutinta sielä on vielä tiellä ja pari vitriiniä lojumassa (myynnissä), millä ei ole ollut käyttöä moneen vuoteen. Mutta ei vissiin kelpaa kellekään, nii olkoon sielä. Sai ne pari kirjaa tänään täytteeksi. 

Ja voih miten paljon oli vauvanvaatteita ylimääräsenä. Olen aina niitä pieniä vain tunkenut yhteen laatikkoon avaamatta sitä sen kummemmin. Jostain kolosta vaan puskenut sisään, tänään aukasin sen nii olihan niitä PALJON! Pitäis kattoo joskus läpi et josko sieltä raaskis parit housut vaikka myydä. 

Tosiaan päivän touhuttuani näiden parissa, ajatuksella "tämä vielä, sitten istahdan alas ja rentoudun.", päätin illan päätteeksi vielä pyöräyttää makkarissa sängyn toiselle seinälle ja väsäsinpä tekemisen puutteessa vielä iltapalaksi kinkkupiirakan. <3 Nyt kynttilät palamaan, kinkkupiirakkaa nassuun ja RENTOUDUN! 

-See Ya, Tinde-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti