lauantai 2. marraskuuta 2013

Löpinää

Lauantai se taas tulla tupsahti. Väsyttää. 

J:n kanssa ollaan alettu kulkemaan kerhoissa. Keskiviikkona käytiin tutustumassa seurakunnan perhekerhoon, jätkä oli niinku kotonaan. Ei kyllä ujostele eikä arkaile yhtään. Eilen käytiin sit aamusta mll:n perhekahvilassa. Oli kyllä itelläki mukava jutella muiden äitien kanssa, huomata etten ole yksin näiden ajatusteni kanssa.

Pikku kerholainen <3


Kun tultiin kerhosta kotiin ja sain ukkelin ylös sängystä, se käveli keittiöön ja kuulu: "Ööö.. tuota.. mitä meidän keittiölle on tapahtunu?". Minä tähän: "En ole kerennyt siivota..". Niimpä niin, sen työpanoksen huomaa vasta sitten kun jättää tekemättä. Huusholli onkin kyllä niinku pommin jäljiltä jos olen aamun pois kotoa. Yleensä J nukkuu aamulla nii pitkät unet, että kerkeän siivota mukavasti ennenku ukkeli herää. Se kuvittelee varmaan että tää koti itestään pysyy niin siistinä ja kauniina. ;) 

kuva:Google
Yks aamu pistin pojan nukkumaan ja ajattelin että istahdan kaikessa rauhassa itsekin alas. Sitten huomasin kuinka on pölyä ikkunoissa ja aloin pesemään ikkunat. Ikkunan pesun jälkeen ajattelin että pesen vielä koneellisen pyykkiä. Siinä sitte touhusin aikani ja äkkiä huomasinki pari tuntia vierähtäneen. Istahdin alas ja samantien kuului itkuhälyttimestä ähinää. Eipä paljon kerennyt taas mamma hengähtää.

Tänään Pyhäinpäivä, lämmöllä muistelemme poisnukkuneita rakkaitamme. <3 

Kuva Google


-Tinde-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti