torstai 14. marraskuuta 2013

Nyt kävi näin.

Nonni, nyt se viimein tuli se lopullinen ärsyyntymisen multihuipentuma. Tänään tapetit vihdoin saivat kyytiä. Puoliltapäivin otin vasaran käteen ja sanoin ukkelille:

"Mää vähä katon onko nuo listat vaikia irrottaa." 
"Mää nyt otan nää kaikki irti tästä ku alotinki." 
"Tässähän on revenny jo tapettia vähäsen, mää katon et mitä täällä on alla." 
"Meillä on täällä sattumoisin pullo tätä tapetinirrotus härpäkettä, jos mää nyt sitte..?" 

Ja siitä se ajatus sitten lähti: Ilman ylläreitä ei toki säästytty. Tapetin alta löytyikin vielä toinen tapetti, jotain verkkoa ja muutama muu ylläri. Mut semmostapa se on ku alkaa toisten tekemää purkamaan. Mut oli kyllä kaikinpuolin terapeuttista hommaa. Jatketaan sit seuraavaan seinään ku tulee seuraava virtapiikki. (Kuitenki aika raskas homma yksinään.)

Vielä en tosin ole päättänyt että mitä tuolle seinälle sit tehdään. Mietin liitutaulumaalia, mutta tuntuu että se on ehkä liian over powering ku miettii et vastakkaisella seinällä on valkea tiiliseinä. Hmm, mietintään. Lenkillä ajattelin asiaa ja mietin jopa liitutaluraitoja. Valkoista ja mustaa vaakaraitaa. Saapas nähdä mitä tähän keksii. 

Pikku-mies sairastaa, ei ole päästy käymään kerhoissa (tai missään muuallakaan) aikoihin. Alkaa hieman tuntumaan että seinät kaatuu päälle. Jospa sitä jo viikonloppuna ehkä pääsis johonki, kävis vaikka vanhemmilla kylästelemässä tms. 

Nyt hieman taas rauhoittumista iltaan, hyvä iltapala, telkku ja sohva! <3 

Hyvää yötä, Tinde!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiin! :)
  Tapetinpoistoaineet on kyllä ihan korvaamattomia. Kerran rappasin yhden huoneen pelkän veden ja lastan voimin, melkein sain vesivahingon aikaiseksi ennen kuin tapetit oli hievahtanutkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäki eka koitin vaa pelkällä vedellä tuota kostuttaa, mut ei tapahtunu mitään! onneksi löyty sit tosiaa edellisten asukkaiden jäljiltä tuommonen tapetinpoistoaine. <3 Tuossa jo aloin kantamaan tavaroita ulos huoneesta, että joskohan sitä tänään taas jatkais. :)

   Poista