torstai 2. tammikuuta 2014

"En tiedä".

Uusi vuosi, mitä tuot tullessasi? Tässä toista päivää vietellään vuotta 2014. Kovasti olen haaveillut töihin lähdöstä, mutta mitään ei oikein löydy. Oman alan (viittomakielen) hommia haluaisin, että ei unohtuisi tuo taito. Olen myös miettinyt josko tänä vuonna hakisin johonkin kouluun, kokeilis jotain ihan uutta. Mutta enpä tiedä. Rahatilanne ei ehkä anna periksi semmoselle. 

Hohoijakkaa. Väsyttää kovin. Meillä on unirytmi täällä muuttunut kovasti, herätään vasta puoli yhdeksältä ja tämä mamma on niin väsy kun tulee nukuttua liikaa. Mietin et pitäsikö kokeilla herätyskelloa itselle ja antaa pojan nukkua, mutta luulempa että käy niin että "J" herää ja minä koitan jatkaa uniani. En tiedä. 

J:n huoneen remontti etenee hitaanlaisesti. En oikeastaan tiedä mitä sille seuraavaksi pitäis tehdä. Olen ne tapetit repinyt nyt irti, mut mitäs sitte? Ukkeli meinas että pitäis hioa ja laittaa koko seinälle tasote. Miten? Ois hiomakonekin, mutta se on niin kovaääninen etten kyllä taida sillä alkaa millekään. Käsin ensin hioa jotain, sitten tasoite ja sitten vielä hioa se tasoite ja sitten maalata? Maalien suhteen en vieläkään ole kyllä tullut minkäänlaiseen lopputulokseen. Tällä hetkellä haaveilen ihan vain pelkistetysti valkoisesta huoneesta johon saisi tuoda väriä sit kaikella roinalla. En tiedä. Mietitään taas vuosi. 

Nyt uuden vuoden alettua, päätin alkaa liikkumaan joka päivä. Katsotaan miten käy. Eilen kävin vaunukävelyllä tuolla sohjossa, olihan se raskasta. Meni 500metrin matkaan varmaan 20minuuttia, jonka jälkeen mietin että käännynkö takaisin. Huomasin että jatkossa tie olikin aurattu, joten jatkoin reippaasti matkaa. No joo, olihan se aurattu, muutaman sadan metrin matkalta. Loppu matkaan menikin sitten se 40minuuttia. Normaalisti tuo pikku lenkki menee puolessa tunnissa. Aamulla kun lenkkeilee nii eipä siellä ole aura-autot vielä kerenny joka paikkaa käyä auraamassa. Nyt tässä harkitsen että josko laittaisin salikortin. Onhan se kyllä kallis, mutta sielä oikeasti saisi jotakin aikaiseksi. Eikä kelit vaikuttaisi. Hmm, en kyllä tiedä.  Se jumppa ei sitten loppujen lopuksi sopinutkaan minulle. Hankala kun jumpat oli aina iltaisin ja ukkelin piti lähteä heti töihin ku tulin kotiin, meni semmoseksi stressaamiseksi se aikatauluttainen ettei jaksanut enää. 

Nyt on paljon asioita joista en tiedä, mutta sen tiedän että nyt keitän kahvia ja juon kupillisen kaikessa rauhassa J:n päikkäreiden aikana. <3 

Hauskaa alkanutta vuotta kaikille! Tinde. 
1 kommentti:

  1. Opiskelu on helppoa oppisopimuksella (se työpaikan saaminen sitä varten onkin eri asia) ja osa oppisopimuspaikoista itseasiassa vielä maksaa rahaa siitä että opiskelee. :)

    VastaaPoista