tiistai 21. tammikuuta 2014

kuulumisia

Jaahas, taas on jääny blogi hieman hiljaiseloon. Ei ole tullu konetta juuri auottua viime aikoina, ollut niin hirveästi puuhaa. Ja kun kerkeää koneelle niin sitä vain äkkiä tsekkaa facebookin ja sitten koittaa keretä katsomaan sarjat jotka on jäänyt telkkarista katsomatta.

J alkaa olemaan siinä iässä ettei nuku enään semmoisia neljän tunnin päikkäreitä ja kokoajan pitää olla touhuamassa sen kanssa jotakin. Eikä menekään illalla nukkumaan niin helposti. Ei tässä paljon kerkeä koneella istuskella. Siihen päälle pitää koittaa pitää kämppäkin jonkun sortin siivossa.  

Remonttiki tyssäsi rahan loppumiseen. Sain seinät maalauskuntoon, muttei olekaan varaa ostaa maaleja. Katsotaan saako koskaan loppuun tuota. Kyllä tympäsee kun vaatehuone täynnä listoja ja remontti tavaraa. Sieltä kun pitäisi kaivaa puhtaat lakanat, niin meinaa päästä muutama ärräpää suusta. Kylppäriremonttia odotellessa, huoh. Sitä en kestä kyllä jos se viipyy yhtälailla kun tämä projekti.

Uuden vuoden jälkeen otin tavoitteeksi että liikun joka päivä vähintään puoli tuntia. Nyt on tullut sitten käytyä lenkillä joka päivä. Välillä tuntuu nuo -25 asteen pakkaset vähä pelottavilta kun ulos pitäis lähteä, mutta ei se auta. Paljon vain pistäny vaatetta päälle ja eikun pihalle. Eilen kävin kokeilemassa salilla käyntiä. Kaveri sai houkuteltua minut mukaan, taidanpa käydä toistekin. Nyt on kyllä paikat jumissa, mutta tietääpä tehneensä töitä. 

-Tinde-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti