perjantai 30. elokuuta 2013

Coffee & Shopping at home

Ah ihana lauantai aamu ja aamukahvi takapihalla viileässä syksyisessä aamussa, heräsin! Tänään kyllä tapahtui niin harvinainen asia ettei ole tainnut ennen tapahtua, unohdin keittää aamukahvit. Yleensä keitän heti herättyäni pannullisen kahvia koska RAKASTAN kahvia. Tänään kuitenkin kun aloin syömään aamupalaa ja otin kahvipannun kätöseen, se olikin TYHJÄ. Harvinaista. Mutta niin itse asiaan, löysin eilettäin sheinsidestä aivan ihanan neulepaidan jonka haluaisin tilata. Ja toinen ihanuus oli toi takki, mikä ei kyllä ole yhään tyyliseni, mutta uskoisin että tulisi sitä kuitenkin pidettyä. En ole vaan koskaan aikaisemmin tilannut mitää ulkomailta, pelottaa että jos nyt menetän neitsyyteni siihen niin jään koukkuun ja olen kokoajan tilaamassa jotain. :D toisaalta mitäpä se haittais, ymmärtääkseni kuitenkin hinnat on halvempia ku suomessa ja valikoima suurempi. Kuitenkaan koskaan en mitää noista suomen kaupoista löydä.

Hmm, jään tässä pohtimaan vielä että pitäisköhän. Oishan noi ihania, oishan? Löysin tuolta sivulta myös omasta mielestäni aika kuvottavat legginsit. Ei siinä jos joku tommoset haluaa jalkaansa vetää, mutta kyllä itse ainakin katsosin pari kertaa et "MITÄ?" jos tommoset vastaan tulis. Ja itselleni en kyllä jalkaan laittais vaikka maksettas! x'D would you? 
Mutta jooh, jatkampa shoppailua. Pikkumies ottaa niin pitkiä aamutirsoja pihalla vaunuissa että on ihanasti aina aikaa tässä aamusella istuskella koneella ja ostella kaikennäköstä krääsää. Tili kohta varmaa miinuksella ku olen innostunu tästä nettishoppailusta jo hieman liikaa. Siitä tulikin mieleen että pitäis niitä sisustusjuttuja ehkä tilata, mustaa ja valkoista. Olkkarin lattia kaipaa mattoa ja tyynynpäälliset pitäs saada sohvatyynyihin. Hmm, nytpä siis "töihin". 

See Ya, Tinde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti