lauantai 17. elokuuta 2013

Kakkua, kahvia ja muutama vesipisara


let's go 
Nyt on juhlat juhlittu. Asun suhteen päädyin farkkuihin, löysään sifonki toppiin ja neuleeseen. Kengätki oli nii viimesen päälle landepaukkupopot ku vaa voi. Perus kiilakorot, sopii hyvin tuonne anoppilan maalais miljööseen. XD Koruja en viittiny laittaa ku on toi pieni "J" joka tykkää tarttua kaikkeen kiinni, joten nakkasin vaa kimaltelevan tuubihuivin kaulaan. (se unohtu kyl sit autoon paikan päällä.)

Pikkumusta jäi nyt kuitenkin sit kaappiin, ehkäpä sit joku toinen kerta. Hiuksetki pysy koko päivän juuri siten ku ne olin aamulla asetellu. Jesh. Kovasti koitin etutukkaa letittää sillee nätisti, mut en vaa osaa. :( 

Pitäis muutenki alkaa vähä harjottelee enemmän tota hiustenlaittoa nyt ku tuota pituutta alkaa olemaan ennätyksellisesti. Ensi viikolla väriki muuttuu taas vaihteeksi mustaksi. Maaliskuussa väri oli ruskea, sit muuttu punaiseksi. Nythän toi lähinnä on tommonen punaruskee, mut ikävä suuri on mustaa tukkaani. :) Elikkäs Back To Black! <3 Mieli tekis vielä leikata lyhyeksi, mut antaa nyt olla sen ku tosiaa olen kasvattanu tätä tukkaa nyt tovin. Pisin tukka varmaan ikinä. Aina olen suunnitellu kasvattavani, mutta sit ku se alkaa olee tohon olkapäille ja malli alkaa häviään, kyllästyn ja leikkaan lyhyeks. Nyt koitan pitää pintani. 

Tänään vain oleskellaan kotosalla, tehden ei mitään. See YA. 

-Tinde- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti