perjantai 16. elokuuta 2013

Perjantai

Perjantai, nykyään vain päivä muiden joukossa. Kotona kun olla öllöttelee, nii ei nää viikonloput ole mitenkään speciaaleja. Ainoastaan siinä mielessä että ukkelilla on vapaata ja kerkeää paremmin käydä kylästelemässä taikka vaikka shoppailemassa.

Aamulla huomasin että "APUA, mun vauva täyttää maanantaina 6kk!". Pikkusen on menny aika nopeasti, toiset 6kk ja se on jo vuoden. Mutta silti se on edelleen yhtä uskomatonta ajatella että olen äiti. 


"J" parin päivän ikäisenä.
"J" neljä päivää vaille 6kk.
Mutta sitten itse aiheeseen. Huomenna olisi ukkelin äidin 50-vuotisjuhlat. Sain kuulla juhlista noin 2 VIIKKOA sitten ja iski paniikki: "MITÄ LAHJAKSI?". Olen kova stressaamaan joten koitan aina ennakoida ja hoitaa asiat nopeasti pois alta. Nytkin selasin nettiä paniikissa ja mietin jotain sukkelaa lahjaa miesystäväni äidille, vaikeaa! Sitten keksin. Asettelin lampaantaljan sohvalle, pojan siihen istumaan, "RäPs" ja kehyksiin. Vielä pitäis joku pieni värssy siihen lisätä ja se ois siinä. (Toki kävin sit hakee vielä lahjakortin hemmotteluhoitoon.)

Ja toinen stressin aihe on vaatteet ja hiukset.. huoh. Olin ajatellut perus pikkumustan vetästä päälleni, mutta löysin kaapista ihanan paidan joten rupesin epäröimään pikkumustan suhteen. Mikäli aamulla kiire iskee niin vetäisen mekon ja jos kerkeän niin sit mietin ehkä tarkemman asukokonaisuuden. Ja hiukset laitan varmasti aamulla jotenkin sutturalle nutturalle ja loppupeleissä kun pääsemme perille se on joko tylsästi auki tai ihan vain perus ponnarilla. Ikuinen ongelma on se etten osaa oikein tehdä mitään hienoja kampauksia itselleni, kokeilen ja kokeilen, epäröin ja korjaan. Kun olen korjannut sen miljoonasti, se on jo niin lässähtänyt että luovutan, puran pois koko systeemin ja vetäsen ponnarille. -.- Ähh, ois kiva ku ois oma kampaaja joka pistäis joka aamu mun tukan jotenki nätiksi. Anybody? ;) 

Nyt voisin alkaa kikkailemaan tämän blogini kanssa, josko tästä saisin jotenkin itseni näköisemmän. Hauskaa perjantaita, See YA. o/

-Tinde-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti