maanantai 19. elokuuta 2013

Kirppistelyä

Tänään päätin lähteä käymään kirpputorilla, olihan se taas terapeuttista. Paljekirppis on kyllä paras! Mahtavia löytöjä tuli tehtyä, mutta liian usea ihanuus jäi kyllä pöytään.. lähinnä hintojen vuoksi. Kotiin päästyäni aloin katumaan että jätin ihanan Minna Immosen "AUTO" -taulun torille. Äh.. Pitäisköhän se lähteä kuitenki hakemaan kotiin. Noh, ei se varmaan enää edes olisi sielä, harmittaa ihan syötävästi. Samoin jäi hieno Pradan laukku, joskin varmaan feikki, mutta se oli hieno. En tiedä miksi sen jätin sinne, käykää joku poimimassa parempaan talteen. 

Aivan uskomatonta, mutta löysin itselleni kirpparilta saappaat! Aivan huippua. Mun pohkeet on yleensä aina liian isot saappaisiin, yhdet mulla on aikasemmin ollu, mutta niitäkin metsästin kissojen, koirien ja ukkoni kanssa varmaan päivän. Ja sain pulittaa niistä lähes 100€. Nyt sain ihanat saapikkaat ja hintaa oli vain vaivaiset 9€. ^^ 

Tässä ostokseni:

Ihana Rolling Stones -paita ja kynähame henkseleillä <3

Aivan upeet talvikengät. Kiilakorko ja turkisvuori. 

Mukavan erikoinen mekko, lähinnä koti-oleskeluun.
Rento, mutta silti tyylikäs.

"J":lle löysin aivan syötävän suloisen lakin, 1€. <3

Ja sisustusta. Joku itse väsännyt tämmöisiä patalappuja.
Pinossa oli jos jonninmoista kuosia.
Tosiaan, sisustuksen suhteen olen nyt päättänyt siirtyä mustavalkoiseen. Olohuone ja keittiö saavat vähän uutta ilmettä. Ennen olen ollut hulluna väreihin, keittiön "teemaväri" on ollut violetti ja olohuoneessa vallitsee limenvihreä. Laittelen kuvia sitä mukaan kuhan paikat alkavat muuttaa muotoaan. Keittiöön aloinkin jo tuomaan mustaa ja valkoista, uudet patalaput.. siitä se lähtee. Huomenna olisi tarkoitus laittaa verhot, vaatehuoneesta taitaa löytyä mustavalkoisia verhoja muutama pari, joten sinne siis penkomaan. 


Huomenna lähden ystäväni kanssa shoppailemaan, taidan etukäteen jo selailla internettiä et mitä sitä kävis hakemassa. 

Huomiseen siis, nyt "huippumalli haussa", heissan! 

Tinde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti